10 obiceiuri distructive care îți afectează genele

0

Există, totuși câteva obiceiuri care îți pot sabota genele. Dacă vrei să ajungi să ai genele minunate pe care le visezi, atunci ar trebui să eviți aceste 10 obiceiuri care le pot distruge.

1. Le ondulezi prea tare

Ondulatoarele pentru gene au tranformat genele multor persoane. Această mică unealtă magică îți face ochii să pară mai deschiși și mai lumiloși, și oferă genelor tale un aer mai flirty. Totuși, trebuie să ai grijă cu ondulatorul pentru gene. O mică strângere la bază, mijloc și vârf este suficientă.

2. Folosești mascara waterproof zilnic

Sunt momente în care ai nevoie în mod clar de rimel waterproof. Vacanțele la plajă și nunțile sunt unele dintre momentele în care nu poți apela la o mascara normală. Totuși, varianta waterproof nu este ceva la care să apelezi zilnic. Este necesar mult mai mult efort pentru a-ți curăța genele, fapt ce înseamnă că tragi mult mai mult de ele. Folosește rimel waterproof doar atunci când este nevoie.

3. Nu te demachiezi înainte de culcare

În unele nopți este greu să te duci la baie și să te demachiezi. Toate cunoaștem această problemă. Ar trebui să te străduiești și să te demachiezi, totuși, pentru că somul cu machiajul la ochi este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. Nu este doar dăunător pentru piele, ci este foarte rău și pentru genele tale. Rimelul face genele tari, ceea ce înseamnă că acestea se sfărâmă atunci când intră în contact cu așternuturile și sunt mult mai expuse ruperii.

4. Te aștepți ca soluția de spălat să facă totul

Nu trebuie doar să te speli pe față cu săpun. Înainte să te demachiezi, folosește un demachiant pentru ochi pentru a înlătura rimelul. Vei fi uimită de diferență. După te poți spăla cu săpun pentru a înlătura urmele de rimel care au rămas pe gene, lăsându-le perfect…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.