10 motive care pot destrăma chiar și cea mai puternică relație

0

Uneori ne este foarte greu să conștientizăm faptul că relația noastră a luat sfârșit. Ne ambiționăm atât de tare să ținem lângă noi un partener care nu ne face fericite doar pentru a nu singure.

Și în mod cert ne putem întreba: de ce? Oare este atât de greu să fii singură? Oare atunci când suntem singure nu suntem fericite? Ei bine, află că și atunci când ești singură poți fi fericită, ba chiar mai mult dacă partenerul nu te aprecia și nu te iubea așa cum meriți.

O relație în care nu te simți apreciată, respectată și mai ales iubită este o relație care pe termen lung te poate afecta. Iar din acest motiv ar trebui să renunți la acea relație și să nu te gândești la faptul că îi poți răni sentimentele. Trebuie întotdeauna să te pui pe primul loc și să te gândești la fericirea ta.

Iar dacă te întrebai care sunt semnele care îți pot confirma faptul că relația ta se poate destrăma, iată care sunt ele:

1. Nu aveți aceleași viziuni

În mod clar, ne dorim alături de noi un partener care să împartă cu noi aceleași perspective de viață. Însă ce facem atunci când nu se întâmplă așa? Rămânem lângă partener și sperăm să se schimbe? Ei bine, răspunsul ar fi că trebuie să te gândești că nu poți avea un viitor lângă un bărbat care își dorește alte lucruri în viață față de tine. Un exemplu ar fi faptul că el își dorește un copil, iar tu nu ești pregătită pentru a avea unul, iar astfel poți simți o mare presiune din partea lui.

2. Nu vreți să ieșiți din zona de confort

Într-o relație, ar trebui ca atât tu, cât și partenerul să fiți deschiși unul cu celălalt și să nu vă feriți de ceea ce ar putea crede…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.