10 moduri prin care poți deveni o versiune mai bună a ta

0

Ar fi minunat să existe un buton pe care să-l apăsăm și să devenim astfel o versiune mai bună a noastră. Știm bine, însă, că acest buton magic nu există, iar resorturile transformării sunt numai în noi. Dacă îți dorești o schimbare în viața ta, nimeni nu o poate face în locul tău. Iar schimbările sunt acele obiceiuri, tehnici și atitudini pe care ți le însușești și le pui în practică pentru a deveni persoana care îți dorești să fii. Evident, drumul către cea mai bună versiune a ta nu este ușor de parcurs: e nevoie de timp și eforturi constante, și este un proces care nu se termină niciodată. Însă cu toții ne naștem cu capacitatea de a ne perfecta.

De îndată ce acceptăm că puterea schimbării este doar în noi, suntem gata să începem să lucrăm la o versiune mai bună și mai de succes a noastră.

Sfaturile de mai jos te vor ajuta să afli cine ești și ce anume vrei să schimbi la tine.

1. Eșecul nu reprezintă sfârșitul lumii

Dacă ești una dintre acele persoane care se gândește în permanență la ce cred alții despre ea, atunci când dă greș, trebuie să pui capăt acestui obicei care te sabotează. Eșecul reprezintă un proces natural și nu este deloc sfârșitul lumii. Oameni de succes, precum Bill Gates sau Elon Musk, au dat greș la un moment dat în viață. Nereușitele ne învață lecții prețioase pe care nu am avea cum să le dobândim altfel (în nici un caz în urma succesului).

2. Trăiește ca să te mulțumești pe tine și nu pe ceilalți

Trăiește mereu prezentul și sărbătorește-ți micile victorii! Transformă-te într-o prioritate pentru tine însăți. Trăiește-ți viața la maximum pentru tine și nu pentru ceilalți! Încercarea de a-i mulțumi mereu pe cei din jurul tău îți va cauza stări de depresie, stres, anxietate și chiar serioase probleme de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.