10 lucruri pe care o femeie puternică NU le face niciodată

0

Dar de unde a pornit această emancipare a femeii? Ei bine, trăim într-o societate în care sistemul de gândire s-a schimbat radical, iar ideea conform căreia femeia este o ființă inferioară a dispărut complet. Valorile care sunt acum impuse de societate spun că femeia este o ființă complexă, dar mai ales o ființă puternică și capabilă să înfrunte orice. Un rol important în toată această schimbare îl joacă și rețelele de socializare, prin care femeile își iau de acolo anumite repere pe care le consideră demne de urmat. Însă, oare acele repere sunt întotdeauna bune? Răspunsul la această întrebare îl are fiecare dintre noi deoarece doar noi ne putem da seama de ceea ce ar trebui să facem pentru a deveni așa cum ne dorim.

Te consideri o femeie puternică? Iată care sunt lucrurile pe care o femeie puternică NU le face:

1. Nu o interesează ceea ce cred alții despre ea

Ne înconjurăm de oameni care ne spun în mod constant ce este bine să facem și ce nu, dar mai ales de oameni care ne judecă propriile acțiuni. O femeia puternică nu va lua niciodată în considerare părerile celor din jur deoarece pentru ea contează doar să se simtă bine în propria piele. Ea are mereu încredere în deciziile pe care le-a luat și mereu și-a asumat fiecare greșeală și a mers înainte. Fie că vorbim despre decizii care au legătură cu cariera sau viața personală, raționamentul lor are la bază ideea conform căreia, indiferent de conjunctura în care se vor afla, vor avea mereu încredere în ele.

2. Nu îi pasă de cum arată alte femei

O idee complet eronată spune faptul că femeia trebuie să se compare cu celelalte femei pentru a ști ce trebuie să schimbe la ea. Însă, realitatea este complet alta. O femeie nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.