10 filme populare care merită timpul tău

0

În mod evident, nimeni nu poate spune cu sigurață ce film îți place, deoarece vorbim și de gusturi diferite, însă dacă îți dorești să vezi filme populare, dar nu știi care ar merita timpul tău, ți-am pregătit o listă cu 10 pelicule care au atras atenția în ultimele decenii.

1. Titanic

Filmul ne prezintă o poveste de dragoste tristă, care continuă să impresioneze și în zilele noastre. În timpul unei călătorii pe cel mai mare vas din acea perioadă, o tânără aristocrată se îndrăgostește de un tânăr cu un alt stat social, iar cei doi încep o relație interzisă. Vasul lovește un iceberg, iar viața pasagerilor este pusă în pericol. Filmul a impresionat de la lansare atât pentru povestea tragică, cât și pentru efectele audio-vizuale.

2. Forrest Gump

Filmul urmărește cele mai importante evenimente din secolul XX (din perioada 1950-1980), aici fiind vorba despre scandalurile politice, război și tragediile din acea perioadă. Dincolo de contextul complex în care se desfășoară acțiunea, personajul interpretat de Tom Hanks este cel care ne-a impresionat, actorul primind și un premiu Oscar pentru rolul său.

3. The Lion King

Probabil nu te-ai aștepta ca pe această listă să se afle și un film de animație, însă ecranizarea din 1994 este una care ne-a impresionat până la lacrimi. Deși anul acesta a apărut un remake, tot povestea originală este cea care te va impresiona cu siguranță. De la lupta pentru putere până la preluarea conducerii de către Simba, filmul are atât momente dramatice, cât și scene care te vor amuza. Poate fi considerat un film impresionant despre viață, potrivit însă și pentru copii.

4. The…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.