10 filme pe care trebuie să le vezi într-o zi călduroasă de vară

0

Important este să alegi acele filme care îți fac plăcere și cu care simți că poți rezona, atât la nivelul personajelor, cât și la nivelul acțiunii. Iar dacă alegi să vizionezi un film alături de partener, atunci seara este cu atât mai frumoasă.

În plus, filmele sunt o excelentă sursă de inspirație și de relaxare, mai ales în momentele în care te simți copleșită din cauza stresului de la job sau a unor probleme personale.

Iată care este selecția noastră a filmelor pe care merită să le vezi într-o zi călduroasă de vară:

Dazed and Confused (1993)

Dacă ești o fire nostalgică și vrei să retrăiești momentele petrecute în liceu, atunci în mod cert acest film este pentru tine. Mai exact, acest film expune povestea unor tineri care își petrec vacanța de vară distrându-se non-stop. Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că acest film chiar te introduce în atmosfera respectivă și te face să te întrebi dacă nu cumva ar fi timpul să organizezi o ieșire vineri seară cu cei mai buni prieteni din liceu.

Y Tu Mamá También (2001)

Acest film expune o călătorie într-un univers în care tinerii își descoperă sexualitatea prin intermediul prieteniei dintre ei. Întregul film te introduce într-o lume a burgheziei mexicane. În același timp, cadrul idilic al Mexicului, orașul în plină ascensiune, natura, suburbia, peisajele minunate îți dau sentimentul că ești și tu, cumva, acolo.

Picnic (1955)

Dacă îți dorești să vizionezi o pledoarie despre tot ceea ce înseamnă seducție și flirt, atunci cest film este pentru tine. Și pe lângă asta, acțiunea filmului are loc într-o zi toridă de vară. Ba mai mult, îți recomandăm să vezi acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.