10 filme pe care fiecare femeie ar trebui să le vadă înainte să împlinească 40 de ani

0

Dacă la 30 de ani încă treci prin o mulțime de experiențe noi, încă înveți să ai încredere în timp și să arăți tot ce poți, la 40 de ani urmează o perioadă mai relaxată, în care cu siguranță ești mai mulțumită de tot ceea ce ai reușit, însă asta nu înseamnă că nu ai în continuare lucruri noi de învățat.

Tocmai de aceea ți-am pregătit o listă cu 10 filme clasice, pe care trebuie să le vezi, dacă nu ai făcut-o deja:

Breakfast at Tiffany’s

Un film pe care ar trebui să îl vezi oricând vrei să ai parte de o seară relaxată, singură sau alături de cele mai bune prietene. Coafura celebră, rochia neagră pe care acum toate o avem în garderobă datorită acestui film, precum și perlele te vor cuceri dacă nu au făcut-o deja. Urmărește povestea lui Holly Golightly care te va amuza cu siguranță!

This Is 40

Paul Rudd pare la fel de tânăr ca întotdeauna în această comedie despre doi adulți care se apropie de vârsta de 40 de ani. Dincolo de acest prag, ei se confruntă cu probleme mai serioase. Cei doi copii nu se înțeleg deloc, afacerile lor nu merg așa cum ar trebui, iar acest lucru pune în pericol și locuința familiei, iar pe deasupra relația dintre Pete și Debbie (personajele principale) pare să fie într-un punct sensibil. Vei râde cu siguranța și de ce nu, s-ar putea să te regăsești în câteva situații din acest film.

When Harry Met Sally

Dacă nu te va impresiona povestea celor două personaje, cu siguranță te vei îndrăgosti de cadrele din New York. Harry și Sally sunt prieteni de ani de zile, însă se tem că o relație le-ar putea strica prietenia. Acțiunile celor doi te vor amuza, iar filmul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.