10 filme pe care ar trebui să le vadă fiecare femeie

0

Fiecare dintre noi avem diverse momente în care simțim nevoia să vedem un film cu o semnificație aparte, din care să desprindem niște concluzii și care să ne provoace să ne punem câteva întrebări. Așa că am pregătit 10 sugestii de astfel de filme, care sperăm să te impresioneze:

My Blueberry Nights

Interpretările impresionante ale actorilor și imaginile bine realizate ale regizorului Wong Kar-wai ne oferă o calitate cinematografică ireală, chiar visătoare. Ne-ar fi imposibil să nu amintim aici și de coloana sonoră, fără de care efectul total nu ar mai fi avut același farmec.

Stepmom

Stepmom este o poveste despre emoții puternice, maternitate, devotament și provocările cu care ne confruntăm constant de a ne lua viețile în propriile mâini în fața unor circumstanțe dificile. Un film complex care ne prezintă două personalități contradictorii ale personajelor principale (jucate admirabil de Julia Roberts și Susan Sarandon).

The Hours

The Hours ne oferă câteva mici indicii ale misterului ascuns în sufletul fiecărei femei. Regizorul nu s-a străduit prea tare pentru a ajuta publicul să înțeleagă ce se întâmplă, de aceea, ești supusă unui test, mai degrabă, prin care să răspunzi la întrebările cheie ale filmului: de ce suntem atât de nefericite, atât de des? Este fericirea mai aproape decât credem?

The English Patient

Regizorul Anthony Minghella nu a creat doar un film distractiv, ci și un ghid al vieții, care nu se înlătură de la a prezenta greșelile pe care cu toții suntem capabili să le facem. Vei fi captivată chiar de la prima secvență – un avion zboară deasupra unui deșert nesfârșit. Este un film…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.