10 filme în care actrițele au interpretat roluri memorabile

0

De cele mai multe ori un film este remarcabil atât datorită sceneriului, cât și actorilor care creează personaje memorabile. Ți-am pregătit un top al filmelor în care actrițe precum Nicole Kidman și Jodie Foster ne-am impresionat cu siguranță.

1. The Piano Teacher – Isabelle Huppert

The Piano Teacher este un film de dramă psihologică erotică din 2001, scris și regizat de Michael Haneke. Filmul o prezintă pe Erika, o profesoară de succes, care are o viață socială perfectă. Totul însă se transformă încet, filmul urmărind procesul de degradare prin care trece această profesoară.

2. Black Swan – Natalie Portman

Natalie Portman joacă rolul unei balerine care primește în sfârșit oportunitatea de a juca rolul principal în unul dintre cele mai importante spectacole de balet. Pregătirea pentru acest show o epuizează însă, afectându-i sănătatea mintală. Ea se luptă cu halucinațiile, iar finalul filmului este unul tragic, arătând încă o dată complexitatea personajului.

3. Possession – Isabelle Adjani

Filmul prezintă viața mai puțin obișnuită a unui cuplu, care trece printr-o separare. Astfel, sunt arătate modurile ciudate în care iubirea poate apărea în anumite persoane și modul în care se transformă acestea în cadrul unei relații.

4. A Woman Under the Influence – Gena Rowlands

Filmul prezintă povestea unui bărbat care încearcă să își protejeze familia de boala soției sale. În același timp sunt prezentate toate etapele prin care personajul interpretat de Gena Rowlands trece în lupta cu boala sa. Un film cu o poveste captivantă, pe care trebuie să îl vezi.

5. Dogville – Nicole Kidman

Încercând să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.