10 filme care te vor face să îți schimbi perspectiva asupra vieții

0

Ne putem găsi inspirația oriunde, fie că vorbim de muzică, filme, modă sau literatură. În acest sens, unele filme au o poveste atât de puternică în spate, încât ne pot determina să ne schimbăm felul în care privim viața.

Fie că vorbim de filme de dramă, comedie, acțiune sau chiar de ficțiune, filmele își pot pune amprenta în mod puternic asupra noastră. Ne pot face să apreciem mult mai mult viața, să ne acceptăm așa cum suntem sau chiar ne pot determina să fim vocale în comunitatea noastră cu privire la subiecte actuale, precum egalitatea de gen sau feminism.

Iată care este selecția noastră a filmelor care te pot determina să îți schimbi perspectiva în care privești viața:

1. “Her”

Her spune povestea unui scriitor care suferă după fosta sa soție. Theodore, prin complexitatea sa, își dă seama că trebuie să își găsească refugiul în ceva, astfel că descoperă un sistem de operare care răspunde la comenzi vocale. El face cunoștință cu Samantha, vocea care îi devine destul de repede apropiată. Filmul surprinde modul prin care ne putem găsi liniștea alături de oricine, atâta timp cât noi suntem împăcați cu propria persoană.

2. “Blue Is The Warmest Color”

Viața unei tinere în vârstă de 15 de ani se schimbă atunci când o întâlnește pe Emma. Chiar dacă până la acea vârstă ea era interesată doar de băieți, întâlnirea dintre ea și Emma o face să privească astfel lucrurile. Filmul Blue Is The Warmest Color ne arată că iubirea nu ține cont de prejudecățile impuse de societate, iar importante sunt sentimentele dintre persoane.

3. “I Origins”

I Origins este un film care în spate o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.