10 dintre cele mai bune filme romantice ale anului 2019 (până acum)

0

Chiar dacă acel romantism la care probabil că visezi este ceva mai greu de obținut în realitate, filmele ne oferă idealul de relație la care majoritatea dintre noi aspirăm. Dacă viața de cuplu nu are doza de romantism pe care ți-o dorești, rezervă-ți locurile la cinema și urmărește filmele de dragoste pe care ni le recomandă anul 2019:

What Men Want

What Men Want este o comedie romantică, dar cu accente cât se poate de moderne. Ali Davis, interpretată incredibil de Taraji P. Henson, este o femeie care lucrează într-un domeniu dominat de bărbați, și muncește din greu pentru a obține promovarea mult visată. După ce află că postul i-a fost oferit unui alt coleg pentru că, potrivit șefului ei, nu înțelege perspectiva masculină, promite că va recruta unul dintre cei mai populari jucători de baschet ai momentului. Ali apelează la ajutorul unei ghicitoare pentru a-i prezice viitorul și pleacă de acolo cu o abilitate inedită – aceea de a citi gândurile bărbaților. 

Isn’t It Romantic

Prezentată mai mult ca o anti comedie romantică, Isn’t It Romantic este genul de film pe care-l urmărești într-o seară din timpul săptămânii, când vrei să te relaxezi după o zi de muncă și să râzi cu gura până la urechi. Abordarea ridicolă pe care au ales-o producătorii îi dă o notă aparte, transformându-i latura previzibilă în glume subtile și inteligente.

The Aftermath

După cel de-al Doilea Război Mondial, un colonel de origine britanică și soția lui trebuie să-și continue atribuțiile în Hamburg, în perioada reconstrucției de după război. Rachel (Keira Knightley) și Lewis (Jason Clarke) află că trebuie să împartă casa cu cei care au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.