10 destinații pentru o vacanță perfectă de toamnă

0

De la destinații idilice, fascinante, menite să te încânte vizual, le vei aprecia pe fiecare dintre ele la o și mai mare intensitate, mai ales dacă ai alături și partenerul de viață. Și sincer acum, ce poate fi mai frumos dacă nu să explorezi un întreg oraș sau regiune alături de persoana iubită?

Ți-am pregătit o selecție a locurilor în care poți pleca într-o vacanță perfectă de toamnă:

1. Bruges, Belgia

Dacă ai văzut deja filmul In Bruges, atunci cu siguranță ți-ai făcut o părere despre acest oraș. Arhitectura gotică impresionantă te va încânta de la prima privire, așa că nu ai cum să ignori farmecul acestui oraș. Să nu uităm de superbele canale și de plimbările pe care trebuie neapărat să le faci. Iar dacă ești o iubitoare a dulciurilor, ar trebui să știi că regiunea Bruges are cele mai frumoase piețe deschise până la sfârșitul lunii noiembrie și sunt o oportunitate excelentă de a încerca cea mai bună ciocolată.

2. Cumbria, Anglia

Toată lumea care se gândește la Anglia are în minte doar Londra și anotimpul nefavorabil unei călătorii. Cu toate că și Londra are farmecul ei și este o destinație pe care trebuie să o ai pe listă, și Cumbria este unul dintre locurile pe care merită să le vizitezi, mai ales toamna. De la natura care pare că renaște toamna, până la o multitudine de lacuri, toate te vor încânta cu peisajul idilic.

3. Bavaria, Germania

Ce face din Bavaria o destinație pe care trebuie să o incluzi în mod clar în lista călătoriilor pe care trenuie să le faci? Răspunsul este că Bavaria este recunoscută pentru toate festivalurile de bere și vin care au loc toamna în acea zonă….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.