10 cupluri de celebrități care își cresc împreună copiii, deși s-au despărțit

0

Chiar dacă ne dorim ca relația în care suntem să dureze toată viața, uneori, pot apărea probleme la care să nu ne așteptăm și să fim nevoite să ne despărțim de partener. Iar dacă la mijloc mai este și un copil, atunci cu atât mai mult ar fi esențial ca partenerii să discute și să fie conștienți că trebuie să îi ofere copilului toată dragostea de care el are nevoie, dar și un mediu în care să se dezvolte armonios. 

În acest sens, există mai multe cupluri de la Hollywood care au decis să se despartă, însă își cresc împreună copiii. În plus, cei mici continuă să aibă aceleași activități cu părinții lor, chiar și după despărțire.

Așadar, iată 10 cupluri de vedete care, deși s-au despărțit, își cresc și acum copiii împreună:

1. Jennifer Lopez și Marc Anthony

Jennifer Lopez și Marc Anthony au împreună doi copii, Maximilian David și Emme Maribel. Cei doi s-au despărțit în anul 2011, iar Jennifer a declarat în nenumărate rânduri faptul că pentru ea familia va rămâne mereu pe primul loc. Ba mai mult decât atât, ea a recunoscut în cadrul unui interviu că a trebuit să găsească un mod prin care să aibă o relație bună cu tatăl copiilor ei. „Când s-a sfârșit căsnicia mea, nu a fost ușor să iert. Nu așa îmi imaginam că vor fi lucrurile. Dar Marc este tatăl copiilor mei, iar acest lucru nu se va schimba. Așa că, a trebuit să fac lucrurile să funcționeze. Și cu siguranță a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut.”

2. Angelina Jolie și Brad Pitt

În mod cert, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt exemplul perfect care ne arată cât de complicate pot fi unele relații. Chiar dacă ei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.