10 copii de vedete care seamănă incredibil de mult cu părinții lor

0

Cu siguranță ai observat până acum asemănările izbitoare dintre cele mai cunoscute și remarcante vedete de la Hollywood și copiii acestora. 

Iar cum aceste celebrități sunt mereu pe covorul roșu și în lumina reflectoarelor, este normal ca atenția să fie și asupra copiilor lor. Presiunea este și mai mare, întrucât cei mai mulți se așteaptă ca acești copii să urmeze aceeași carieră precum cea a părinților, dar știm și noi că în unele cazuri acest lucru nu se întâmplă. 

Așadar, iată care este selecția noastră a copiilor care seamănă foarte mult cu părinții lor celebri:

1. Beyoncé și Blue Ivy

Beyoncé și Blue Ivy ne-au surprins atunci când și-au făcut apariția la premiera filmului The Lion King. Cele două au avut ținute asortate și au reușit să atragă privirile tuturor. Dar, pe lângă ținutele spectaculoase, asemănarea dintre ele este extrem de vizibilă. Și am putea spune că Blue Ivy îi calcă pe urme mamei sale deoarece ea apare alături de artistă în videoclipul piesei de pe coloana sonoră a filmului.

2. Katie Holmes și Suri Cruise

Suri Cruise, în vârstă de 13 ani, este fiica pe care Katie Holmes o are din căsătoria cu actorul Tom Cruise. Katie este extrem de mândră de fiica ei și împărtășește cu urmăritorii de pe Instagram destule imagini prin care putem observa asemănarea dintre ele. Dar ce este cu adevărat demn de menționat este că actrița se implică alături de fiica ei în acțiuni caritabile. În anul 2018, Suri a fost prezentă la parada minorităților sexuale din New York, iar anul acesta în luna martie, Suri și Kate au fost într-o vizită la o tabără de refugiați din Grecia.

3….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.