10 comedii romantice recente pe care probabil nu le-ai văzut

0

Dacă ești în căutarea unei comedii romantice care să te binedispună, ți-am pregătit 10 filme pe care este puțin probabil să le fi găsit pe listele obișnuite de recomandări.

Sunt filme din ultimii ani, cu actori celebri de la Hollywood, care nu s-au bucurat însă de foarte multă popularitate, deși vei râde și te vei îndrăgosti cu siguranță de personaje.

1. Book Club

Cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen joacă rolul unor prietene, care se reunesc în fiecare lună la clubul de carte. Acțiunea devine mai amuzantă atunci când ele decid să citească faimosul roman incitant Fifty Shades of Grey. Urmărește-le pe cele patru prietene care descoperă noi povești de dragoste, precum și noi începuturi la care nu se așteptau.

2. Set It Up

Ce faci atunci când șeful tău este obsedat de muncă, iar tu nu reușești să mai ai parte de timp personal? Te gândești că este momentul să intervii în viața lui romantică. Doi colegi de clădire, din companii diferite, trec prin aceeași situație, așa că decid că este momentul ca șefii lor să se întâlnească. Cine se îndrăgostește și are ulterior o relație vei vedea în această comedie pe care ți-o recomandăm.

3. Man Up

Lake Bell joacă rolul unei femei la vârsta de 30 de ani, care este confundată cu femeia cu care ar fi trebuit să se întâlnească cu un bărbat. Acesta se dovedește a fi partenerul ideal pentru ea, iar chimia dintre cei doi este perfectă.

4. Tramps

Tramps este un film pe care este puțin probabil să-l fi văzut. Cele două personaje principale au o istorie mai puțin obișnuită, însă ele colaborează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.