10 celebrități despre care sigur nu știai până acum că dețin recorduri mondiale

0

Guiness World Records este cunoscută drept una dintre publicațiile în care apar cele mai interesante, fascinante, extreme, dar și ciudate recorduri mondiale. În plus, ce este cu adevărat surprinzător este că actorii, cântăreții ori artiștii de la Hollywood dețin și ei astfel de recorduri. 

Astfel, iată care sunt vedetele care au ajuns în Cartea Recordurilor:

1. Justin Bieber

Cântărețul Justin Bieber a reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce canalul său de YouTube a fost vizionat de 3 miliarde de ori. Însă, el a mai fost și primul artist care a ocupat în mod simultan primele trei locuri în topul single-urilor în UK, pe 14 ianuarie 2016, cu piesele „Love Yourself”, „Sorry” și „What Do You Mean?.” El a mai obținut un record și pentru piesa care a displăcut cel mai mult, și anume „Baby.”

2. Beyoncé

Beyoncé este artista care a câștigat cele mai multe premii Grammy într-un singur an și care a avut cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards. În plus, ea și Jay-Z formează unul dintre cel mai bine plătite cupluri de la Hollywood. Artista mai deține și două recorduri Billboard pentru cele mai multe premii câștigate la MTV Video Music Awards, și anume 24.

3. Ariana Grande

În anul 2019, Ariana Grande a avut 165 de milioane de urmăritori pe Instagram, reușind să o depășească până și pe Selena Gomez. Cu toate astea, nu este singurul record pe care Ariana Grande îl deține. Ea a reușit să obțină recordul pentru piesa cu cele mai multe accesări în decurs de o săptămână, pentru „Thank U, Next”, titlu desemnat de către Billboard Charts.

4. Jennifer Lawrence

O știm pe Jennifer Lawrence…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.