10 celebrități care au trecut prin transformări incredibile de-a lungul timpului

0

Cu toții avem parte de schimbări, fie că vorbim de unele legate de atitudine, perspectivă a vieții, comportament, ori chiar de aspect fizic. Dar cel mai important este să nu lăsăm aceste schimbări să ne definească, ci ele să vină natural, la momentul potrivit și să fie în conformitate cu felul nostru de a fi. 

Iar când vine vorba de schimbări, inspirația principală o reprezintă vedetele de la Hollywood, care par să fie cele care dau tonul unora dintre cele mai extravagante schimbări, mai ales când vorbim de unele care au legătură cu înfățișarea. Dacă te întrebai care au fost cele mai dramatice și surprinzătoare schimbări de-a lungul timpului, iată care este selecția noastră:

1. Kylie Jenner

Când vine vorba de schimbări de look, Kylie Jenner este un exemplu în adevăratul sens al cuvântului. Și spunem asta deoarece încă din anul 2007, ea a avut parte de schimbări radicale la nivelul feței, de la injectarea cu acid hialuronic în buze, până la mărirea sânilor. Cu toate că foarte mult timp, ea nu a recunoscut faptul că și-a injectat acid hialuronic în buze și le-a spus fanilor că buzele ei arată așa în urma unor trucuri de make-up, în cele din urmă ea a recunoscut intervenția. 

2. Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner este un alt exemplu când vine vorba de schimbări radicale. Caitlyn a avut parte de o operație de schimbare de sex în anul 2017, procesul de tranziție începând din anul 2015. Caitlyn a scris și o carte, numită The Secrets of my Life, în care a documentat întreg parcursul ei, de la momentul în care a decis să facă tranziția, până la procesul de vindecare. Pe lângă asta, Caitlyn este și un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.