10 cărți pe care trebuie să le citești înainte de a fi cele mai apreciate filme din 2020

0

În cele mai multe cazuri, unele filme sunt complet diferite față de cărțile după care au fost adaptate. Iar din acest motiv, ar trebui ca mai întâi de toate să citești cartea, iar ulterior să vizionezi și filmul pentru a putea face o comparație.

Și în plus, sentimentul citirii unui roman cu adevărat bun este unic și îți oferă diverse emoții la care nici nu te aștepți. Așa că, iată o listă cu 10 cărți pe care trebuie să le citești înainte de a fi cele mai populare și apreciate filme din 2020:

1. The Turn of the Screw, de Henry James

Romanul lui Henry James ne spune povestea unei bone care trebuie să aibă grijă de doi copii ai căror părinți au murit. Ea locuiește într-un conac izolat alături de ei și are parte de o serie de experiențe înfricoșătoare pe care trebuie să le înfrunte.

Premiera: 24 ianuarie 2020.

2. P.S. I Still Love You, de Jenny Han

Filmul To All the Boys I Loved Before a fost extrem de apreciat atunci când a apărut în anul 2018 pe Netflix. Din acest motiv, el va avea și o continuare bazată pe romanul lui Jenny Han. Cu toate că Lara Jean și Peter Kavinsky și-au oficializat relația, în viața Larei mai apare un alt băiat dintre cei cinci cărora ea le-a adresat scrisori.

Premiera: 12 februarie 2020.

3. Emma, de Jane Austen

Scopul lui Jane Austen a fost să scrie despre o eroină pe care nimeni, în afară de ea, o place. În adaptarea filmului din 1996, Emma a fost interpretată de actrița Gwyneth Paltrow. Însă, de data asta, Anya Taylor-Joy este cea care va juca rolul Emmei. 

Premiera: 21 februarie 2020.

4. The Invisible Man, de H.G. Wells

Romanul The Invisible Man scris de H.G. Wells este despre un om…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.