10 beneficii pe care ți le poate oferi o casă de amanet

0

Casele de amanet sunt afaceri înfloritoare din cele mai vechi timpuri. Fie că vrei să vinzi un obiect pe care nu îl mai folosești, fie ai nevoie rapid de un împrumut, vrei să cumperi un cadou deosebit unei persoane dragi sau doar îți schimbi laptopul, dar nu ai banii necesari pentru unul nou, la amanet ai soluția potrivită. 

 

Casele de amanet cumpără și oferă împrumuturi de tip amanet pentru aur, electronice, electrocasnice, trotinete electrice, dar și pentru produse de lux. Așadar, o casă de amanet te poate ajuta fie pentru a vinde rapid ceva ce nu mai folosești, poate fi varianta salvatoare atunci când ai nevoie rapid de bani sau de un cadou inedit. 

1. Amanetare

Amanetarea unui produs la o casă de amanet înseamnă că vei primi o sumă de bani în schimbul bunurilor pe care dorești să obții un împrumutEvident, suma de bani depinde de obiect, de aspect și funcționalitate, dar sunt luate în calcul și alte caracteristici. 

Pentru amanetarea aparatelor electronice vei obține un preț final în funcție de starea de funcționare a bunului, gradul de uzură, dar va conta și tehnologia pe care produsul o folosește. Contractul de amanet are o durată cuprinsă între 5 și 30 de zile calendaristice cu posibilitatea prelungirii. 

2. Vânzare

La amanet poți vinde lucrurile de care nu mai ai nevoie și pe care le ai încă prin casă. Funcționale și în stare bună, obiectele îți pot aduce bani frumoși. Așadar, dacă ai obiecte din aur, bijuterii cu pietre prețioase, genți sau ceasuri ale unor branduri celebre, ai ocazia să primești un preț bun și să investești banii în alte pasiuni sau produse. 

3. Cumpărături avantajoase

O casă de amanet pune în vânzare bunuri achiziționate de la diverse persoane, produse de calitate, la prețuri mai mici decât dacă sunt cumpărate noi. Vrei un laptop mai bun sau o consolă pentru cei mici? Treci pe la amanet și poți descoperi ceea ce ai nevoie și multe altele, la prețuri accesibile. 

4. Cadouri prețioase

La o casă de amanet găsești produse de lux din care poți alege un inel minunat cu pietre prețioase pentru iubită sau poate chiar unul special de logodnă cu diamante. Poate este ziua soției și nu știi ce să îi cumperi. O geantă de lux sau un ceas, cu carcasă din aur și pietre prețioase la interior sunt cadouri prețioase, care îi vor arăta iubirea și aprecierea ta, la un preț avantajos, mai ieftin față de un produs nou și la fel de calitativ. 

5. Investiții de viitor

Multe dintre bunurile aflate la vânzare la amanet sunt extraordinar de bine întreținute, unele sunt noi și extrem de valoroase. Așadar poți să faci o investiție de viitor atunci când achiziționezi bijuterii din aur de la amanet sau diamante. 

6. Produse unicat

Pentru cei care își doresc produse unice, casele de amanet sunt locurile ideale pentru achiziția de astfel de obiecte. În afara bijuteriilor unicat, pot fi puse în vânzare ceasuri din serii limitate sau alte obiecte minunat lucrate. 

7. Obiecte certificate, autentice

Casele de amanet verifică documentele de proveniență ale produselor supuse amanetului sau pe care le cumpără. Ai garanția că fiecare obiect în parte este autentic, certificat și vei primi garanție la achiziția lui. Nicio casă de amanet nu va avea obiecte false sau furate.  

8. Vezi ceea ce cumperi

Atunci când îți propui să cumperi un bun de la amanet poți intra online să verifici ceea ce te interesează, poți face achiziția online sau poți merge la agenție pentru a vedea produsul, înainte să îl achiți. 

9. Rapid, online

Casele de amanet oferă posibilitatea achiziției online, dar și a amanetării rapide, evaluarea bunului fiind realizată imediat, iar banii îți sunt oferiți pe loc. 

10. Evaluare specializată

Poți să fii sigur că vei primi o evaluare corectă a bunului supus amanetării și vei avea siguranța că acesta va fi protejat, conform contractului. Trebuie să știi că și obiectele aflate la vânzare sunt certificate de experți după o evaluare atentă. 

 

O casă de amanet oferă beneficii diverse. Poți vinde, amaneta, cumpăra sau investi în obiecte, rapid, sigur, chiar și online. Oportunitățile sunt nebănuite, iar ofertele te vor surprinde. 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.